Кошик
Список бажаннь

Акаунт

Чоловіча білизна CR7 – якість та комфорт у колаборації Кріштіану Роналду та Ямамай

08/11/2021
Чоловіча білизна CR7 – якість та комфорт у колаборації Кріштіану Роналду та Ямамай

Не лише жінки, а й чоловіки хочуть виглядати презентабельно. Це стосується всіх аспектів гардеробу та образу, включаючи нижню білизну. Навіть знаменитості світового рівня беруть участь у розробці дизайну. Зокрема, затребувана від Кріштіану Роналду спідня білизна. Колаборація компанії «Ямамай» та португальської зірки футболу – справжній прорив у створенні такої делікатної категорії гардеробу. Розроблені вироби не просто відповідають витонченому смаку Кріштіану Роналду, але тішать практичністю, комфортом, оскільки розроблялися з урахуванням фізичних навантажень.

Нижня білизна та труси від Кріштіану Роналду

CR7 одяг, пов'язаний з ім'ям Кріштіану Роналду, приємно вражає різноманітністю. Це справжні предмети гардеробу за прийнятними цінами. Колекція вийшла вже давно, але чоловіча спідня білизна продовжує оновлюватися, що робить вибір ширшим та різноманітнішим.

Унікальність колекції полягає в тому, що вона була розроблена за участю іменитих брендів та дизайнерів. Модельний ряд досить різноманітний, але загальна деталь – висока якість, в основі якої класика, яка поза часом.

Боксери Кріштіану Роналду, як і будь-які інші предмети колекції, було розроблено з урахуванням значних фізичних навантажень. Вони відрізняються максимальним комфортом та практичністю. Розробники не забули і про презентабельний зовнішній вигляд. Причому можна знайти як оригінальні чорно-білі моделі, так і яскраві речі у триколірній гамі та з принтами. До речі, у португальської зірки футболу у пошані саме різнобарвна спідня білизна з цікавим оформленням. Кріштіану Роналдо під час розробки колекції зазначав, що він вклав у неї всю душу. Створену нижню білизну він називає дітищем та однією з можливостей реалізації творчого потенціалу.

Колекція нижньої білизни від Кріштіану Роналду та його склад

Нижня білизна від Кріштіану Роналду представлена у великій різноманітності. Ключова особливість – комфорт. Кожна з моделей практична, зручна в носінні. Додатково варто відзначити цікавий дизайн. Він одночасно простий та лаконічний, але при цьому стильний. Зокрема, можна виділити такі моделі.

  • Брифи-труси. Відмінно підходять практично під будь-який повсякденний чи діловий одяг, включаючи костюми для пробіжки. За фасоном нагадують плавки. Їх особливість – відсутність сковування рухів чи будь-якого іншого дискомфорту під час ходьби. Модель відмінно підходить для будь-яких цілей, облягаючи тіло та даруючи високий рівень комфорту.

  • Боксери. Вони стануть у пригоді для походу на пляж або в тренажерний зал. Це один із улюблених фасонів самого Кріштіану Роналду. Він облягає тіло. Як матеріали використовують виключно бавовняні натуральні стретчеві тканини. Виглядають дорого, але не кричуще, а головне – вони зручні та безпечні.

  • Піжама з коротким рукавом. Це відмінний варіант для комфортного сну, а також для домашнього носіння. Моделі виглядають стильно та цікаво, підкреслюють презентабельність чоловічого образу. Як матеріали використовують тільки дихаючий текстиль, завдяки чому гарантований високий рівень зручності. Моделі не сковують рухи, нічого не перетягують, не стискають. Одяг доступний у різних кольорах, а відмінна риса – наявність емблеми бренду.

Колекція нижньої білизни від Кріштіану Роналду підходить для будь-яких цілей. Можна вибрати свій варіант для пробіжки під вузькі джинси, під костюми. Особливо затребувані боксери та брифи-труси. Втім, і решта асортименту користується не меншим попитом.

Порада! Труси від Кріштіану Роналду можна купити у наборах. Це набагато вигідніше, тому що пропонуються гарні знижки. Є набори з різною кількістю одиниць на вибір. Можна вибрати потрібний комплект для себе або на подарунок.

Тепер можна купити труси CR7, як у рекламі. Інтернет-магазин «Ямамай» приємно дивує широким асортиментом, що постійно поповнюється, та лояльними цінами. Доступна доставка по Києву та всій Україні.