Кошик
Список бажаннь

Акаунт

Вибираємо ідеальний бюстгальтер з поролоном або м'якою чашкою

28/09/2021
Вибираємо ідеальний бюстгальтер з поролоном або м'якою чашкою

Скільки доводиться переміряти бюстгальтерів різних розмірів і фасонів, щоб знайти гарний, зручний, що ідеально сидить, показує красу жіночих грудей... Навіть зі знанням розміру це непросто. Є ряд факторів, які бажано враховувати при підборі. Пам'ятайте, що є бюстгальтер на поролоні, а є без - важливо знати різницю.

Загальні поради щодо вибору бюстгальтера

Плануючи купити бюстгальтер з м'якою чашкою, з кісточками, на маленькі або на великі груди, потрібно відповідально підійти до вибору.

Перше - розмір і форма чашок. Вони не повинні щільно облягати молочні залози, здавлювати їх і псувати початкову форму грудей. Але і вивалюватися з бюстгальтера груди не повинні. Стосується моделей і з поролоном, і без.

Друге - лямки (бретелі) при носінні бюстгальтера не повинні тиснути на плечі або врізатися в них. Це загрожує не тільки тим, що на шкірі плечей залишаються некрасиві сліди, а й тим, що, прагнучи компенсувати це неприємне відчуття, гарантовано почнете горбитись і опускати плечі, не помічаючи цього. Якщо ви розгорнете плечовий пояс і випрямтеся, але при цьому будете відчувати, що груди в бюстгальтері «тягнуть» корпус вниз, значить, ваш бюстик точно не підходить. Краще вибирати варіант з лямками, регулюючими по довжині. Застібка теж не повинна ні врізатися в спину, ні вільно бовтатися позаду.

Третє - пояс бюстгальтера повинен досить щільно охоплювати грудну клітку, але не так, щоб не можна було вдихнути. На пояс доводиться основне навантаження з підтримки ваги грудей, тому він важливий. Якщо він, навпаки, занадто вільно «бовтається», то груди він не підтримуватиме, і навантаження ляже на плечі в прямому сенсі.

Четверте - ідеальний бюстгальтер не повинен відчуватися шкірою тіла і грудей, зокрема. Якщо ви, носячи новий, свіжокуплений варіант, весь час тягнетесь то поправити лямки, то послабити застібку, то відчуваєте дискомфорт від мережив, розташованих в області чашок, то модель не підходить.

П'яте - матеріал бюстгальтера. При покупці бра для пробіжки або занять на тренажерах вибирайте натуральні тканини - бавовняний виріб стане оптимальним варіантом. Синтетика + рясне потовиділення під час фізичних навантажень = попрілості під грудьми і на плечах, висип і роздратування.

Шосте - враховуйте вашу вагу і її зміни в найближчій перспективі. Якщо зараз ви шукаєте бра під наявний розмір грудей, але плануєте схуднути, одночасно купіть ще і той, що на розмір менше. Зазвичай втрата об'єму грудей стає помітна, коли вага знижується на 4-7 кілограмів. Брати відразу менший розмір і намагатися втиснути в нього «сьогоднішні» груди не треба. Пам'ятайте, що бюстгальтер без поролону - краще рішення для великого розміру, а на маленькі груди підходять обидва варіанти, причому навіть без кісточок.

І сьоме - приміряючи бюстгальтер, стежте за тим, де розташована перемичка між чашечками. Вона повинна розташовуватися між залозами і служити як візуальний роздільник, а не підніматися вгору, створюючи враження «моногрудей».

В яких випадках підійде модель бюстгальтера з поролоном

Ліфчики з поролоном вибирають, коли потрібно візуально зробити груди більше. Також вони допомагають сформувати красиву форму і підкреслити декольте. Може використовуватися під сукні, де важливо домогтися ідеальної гладкості, наприклад, для цього вибирають безшовні моделі.

Багатьом цікаво, чим відрізняється браллет від бюстгальтера. Перший переважно не має структурованих чашок. Відповідно, вони не надають особливу підтримку грудей. Найчастіше робляться без поролону. Підходять дівчатам з маленькими грудьми.

Види бюстгальтерів: як правильно підібрати

Відомо багато різних моделей. Серед затребуваних наступні:

  • балконет - з низькими чашечками і на тонких бретелях;
  • невидимка - без бретелей;
  • силіконовий - без каркаса і бретелей;
  • для вагітних - для підтримки бюста;
  • спортивний - ідеально фіксує;
  • без кісточок - підходить для невеликих грудей, часто буває мереживним;
  • «анжелика» - на каркасі;
  • пуш-ап - візуально робить груди більше на 1-2 розміри;
  • мінімайзер - робить пишні груди трохи акуратніше;
  • без бретелей - для відкритих образів;
  • із застібкою спереду - простий в надяганні.

Прислухаючись до порад, ви зможете підібрати для себе найкращий, зручний і безпечний для здоров'я грудей і краси постави жіночий бюстгальтер. А магазин «Ямамай» порадує значною різноманітністю моделей, тому легко вибрати підходящий варіант свого розміру.