Кошик
Список бажаннь

Акаунт

Вибираємо ідеальну жіночу піжаму на зиму

23/09/2021
Вибираємо ідеальну жіночу піжаму на зиму

Піжама жіноча зимова - це необхідність для холодної пори року. Затишний предмет одягу дозволить з комфортом відпочивати восени і взимку, не відчуваючи холодів. З такою піжамою прокидатися прохолодними ранками буде простіше.

Чому варто купити зимову піжаму жіночу

Нічна піжама на осінньо-зимовий період - важливий предмет гардеробу. Її вибирають як мінімум за наступні п'ять переваг.

  1. Зручність. Вироби переважно щільні, теплі, з вільним кроєм. Завдяки цьому сон в зручних позах буде комфортним. Нічого не буде ні сковувати рухи, ні перекручуватися під час сну (мова йде про лямки або окремі елементи).
  2. Приємні на дотик матеріали. Переважно це натуральні тканини, наприклад, бавовна. Роздратування або натирання шкіри виключено.
  3. Відмінна функціональність. Сучасні піжами підійдуть і для сну, і в якості домашнього одягу. Вони виключають перегрів, вбирають піт.
  4. Затишок. Вироби дарують комфорт, повністю змінюючи внутрішні відчуття. Формується почуття захищеності.
  5. Краса. Піжами можуть бути зі штанами або шортами, всіляких кольорів, фасонів, візерунків.

Плануючи купити зимову піжаму жіночу в Києві або в усій Україні, потрібно відповідально підійти до підбору і врахувати всі нюанси.

Види піжам для дівчат: рекомендації по підбору

Піжами для дівчат в першу чергу відрізняються матеріалами. Затребувані варіанти:

  • • шовкова - зазвичай це моделі для особливих випадків з мереживами, вирізами, оригінальним декором;

  • • футерова - підійде тим, у кого чутлива шкіра, зважаючи на свою м'якість і ніжність, а також тканина зносостійка і не вимоглива в догляді;

  • махрова - дуже тепла, досить масивна, але легка і дивно приємна на дотик;
  • велюрова - радує злегка ворсистою текстурою з одного боку і ідеально гладкою з іншого, стійка до зношування, не потребує прасування, не мнеться;
  • флісова - нагадує вовняну, дуже м'яка, еластична, оперативно відводить вологу, радує комфортом при носінні;
  • фланелева - пошита з досить щільної тканини, має відмінні гігроскопічні властивості і ефективно відводить тепло;
  • бавовняна - дарує відчуття затишку і спокою, ідеально підходять для демісезонного часу, виключає перегрів або замерзання;

  • поліестерова - візуально схожа на вовняну, не потребує прасування, не мнеться, швидко сохне, не деформується під час носіння.

Додатково варто вибрати бажаний фасон. Моделі піжам жіночих пропонуються: класичні моделі (вільна сорочка і широкі штани), комбінезони, варіанти з бриджами, шортами або капрі (ідеальні для холодної пори року), чуттєві і пікантні різновиди (часто доповнені мереживною обробкою, а з матеріалів використовують віскозу, шовк, сатин, атлас).

З'ясовуючи, як вибрати піжаму, враховуйте особисті переваги. Потрібно розібратися з тим, який з матеріалів в пріоритеті, потім визначитися з моделлю виробу, наявністю або відсутністю додаткових предметів - халат, топ і т. д. Вирішіть, вона потрібна вам виключно для сну або також в якості домашнього одягу. Можливо, є також якісь особисті критерії - виключно вільний крій, відсутність мережива і т. д. Ідеально обрана піжама - тепла гарна, функціональна і дуже подобається свою власницю.

У магазині бренду «Ямамай» нічні піжами доступні в широкому розмаїтті варіантів. Можна знайти моделі з брюками або шортами, акуратні сорочки або топи, комплекти з трьох елементів і багато іншого. А також доступні різні аксесуари, наприклад, маска для сну. Приємні ціни, оперативна доставка по Україні, ввічливе обслуговування - додаткові переваги. Швидше оформляйте замовлення на бажану піжаму.