Кошик
Список бажаннь

Акаунт

Як не помилитися з вибором чоловічих трусів

13/10/2021
Як не помилитися з вибором чоловічих трусів

Були часи, коли до вибору нижньої білизни чоловіки не ставилися серйозно. Просто купували те, що вважали за потрібне, не замислюючись про користь чи шкоду цього предмета гардероба. Але сьогодні ситуація змінилася. На ринку представлений широкий асортимент трусів. Це дає можливість купувати білизну, керуючись конкретними критеріями вибору. Перед тим як вибрати чоловічі труси, слід докладніше дізнатися про їхні особливості.

Розмір чоловічих трусів, як вибрати за формою і матеріалами

Лікарі-урологи авторитетно заявляють, що якісна чоловіча спідня білизна безпосередньо впливає на здоров'я статевої системи чоловіків. В результаті неправильно обраного фасону такої інтимної частини гардероба можуть виникати різні порушення з боку цієї сфери. Наприклад, припасовані труси можуть стати причиною перегріву зовнішніх статевих органів і погіршити якість кровообігу в цій зоні. Але ось з підтримуючою функцією така білизна справляється на відмінно.

І навпаки, більш вільний фасон сімейних трусів забезпечує хорошу вентиляцію, але абсолютно не фіксує дітородні органи, що може привести до їх мікротравм шкіри та слизової оболонки. Тому до вибору фасону слід підходити досить серйозно. Якщо чоловік зауважує, що його звична білизна доставляє йому хоча б найменший дискомфорт, то бажано змінити свої переваги.

Ще одним важливим критерієм вибору є розмір чоловічих трусів. Правильно підібраний виріб не буде врізатися в шкіру, не робить сдавлюючу дію на статеві органи і не нагадує про своє існування протягом дня. Чоловік не повинен відчувати ніякого дискомфорту при ходьбі, в положенні сидячи або при занятті спортом. Фасон в цьому випадку ролі не грає. Головне, щоб білизна була по фігурі. Якщо немає можливості приміряти виріб, наприклад, при здійсненні покупки в інтернет-магазині, то на допомогу прийде розмірна сітка чоловічих трусів.

Користуватися нею абсолютно нескладно. Для цього необхідно зробити виміри обхвату стегон і талії. Потім на підставі отриманих результатів потрібно знайти свій розмір в таблиці розмірів чоловічих трусів.

Для пошиття чоловічих трусів використовують натуральні і синтетичні тканини, такі як бавовна, еластик, лайкра. Вироби високої якості добре вбирають вологу, не викликають свербіння і подразнення на шкірі. Як правило, це бавовна в поєднанні з еластаном і поліестером, мікрофібра, віскоза, шовк.

Модні чоловічі труси 2021: основні тенденції

Мода досить мінлива, і це стосується не тільки верхнього одягу, але також і нижньої білизни. Якщо раніше в продажу було всього 2-3 моделі виробів, то на сьогоднішній день на ринку є можливість вибору предметів інтимного гардероба на будь-який смак і гаманець. Модні чоловічі труси 2021 - це в першу чергу стильність і комфорт. У списку лідерів немає класичних «сімейок» і довгих шортів. У каталогах цього року можна зустріти нижню білизну, облягає з натуральних і напівсинтетичних матеріалів.

Види чоловічих трусів

Завдяки широкому асортименту чоловічої нижньої білизни кожен представник сильної статі має можливість підібрати для себе відповідний варіант. Найпопулярнішими моделями вважаються наступні види.

  • Боксери. Така білизна буває облягаючою і вільною. Перший варіант ідеально підходить під обтягуючі брюки. Але вільний крій чоловіки вважають за краще більше.

  • Брифи. Модель не менш популярна, ніж боксери. Труси мають особливий вид крою, що дозволяє носити їх з будь-яким видом штанів. Вони виконуються в різних варіаціях. Відрізняються шириною гумки і висотою посадки. Ці зручні труси для чоловіків максимально закриті спереду і ззаду, що створює додатковий комфорт в процесі носіння.

  • Сліпи. За характером крою нагадують попередній варіант. Але ця модель трохи коротше, тому ноги спереду і ззаду відкриті більше, ніж у брифів. Крім цього, гумка сліпів досить вузька, тому максимальної підтримки також домогтися складно. Посадка у даної моделі завжди однакова. Змінюватися може тільки ширина гумки і глибина викотів.
  • Хіпси. Дана модель стала популярною серед молоді. Такі труси являють собою вкорочену версію боксерів. Вони відрізняються універсальністю і стильністю. Підходять як низькорослим, так і високим чоловікам.

  • Джоки. Це досить специфічний вид чоловічої білизни, який створений спеціально для занять екстремальними видами спорту. Спереду труси оснащені захисною чашкою, а ззаду вони повністю відкриті.

Купити чоловічі труси хорошої якості можна в інтернет-магазині «Ямамай».