Кошик
Список бажаннь

Акаунт

Правильний догляд за нижньою білизною

05/11/2021
Правильний догляд за нижньою білизною
Нижня білизна – це річ, яка потребує особливого догляду. Це пов'язано з тим, що його виготовляють з делікатних матеріалів.

Багато хто вважає, що купувати спідню білизну варто з натуральних матеріалів, які в порівнянні з синтетикою мають величезну кількість переваг. Однак повністю натуральна тканина може бути недостатньо еластичною, менш зносостійкою, красивою. Тому завжди можна знайти компроміс з оптимальними характеристиками: гіпоалергенністю, зручністю в носінні, еластичністю, привабливістю. Також важливо, щоб догляд за білизною був максимально простим. Це стосується як жіночих, так і чоловічих трусів.

Це може бути як бавовна, що добре пропускає повітря, що вбирає вологу, так і шовк, що дарує неповторність тактильних відчуттів, прохолоду. У будь-якому випадку важливий правильний догляд, який дозволяє зберегти як якість виробів, так і зовнішній вигляд, рівень комфорту носіння.

Особливості прання нижньої білизни

При покупці виробів багато людей відразу відрізають бирки, викидають етикетки, де написано інструкцію з догляду за ними. Після цього вони не знають, за яких умов прати, сушити, прасувати аксесуари.

Розрізняють умови прання білизни, виготовленої з різних типів матеріалів:

  • температура, за якої стирається шовкова білизна, має перевищувати 30 градусів, цей матеріал не викручують;
  • бавовняну білизну білого кольору допускається прати за високої температури, кольорові вироби – за 60 градусів максимум;
  • щоб еластан не втратив форму, його не можна сушити на батареї;
  • віскоза, штучний шовк повинні стиратися вручну.

Враховуючи ці побажання, вдасться уникнути втрати форми та якості моделей.

Як правильно прати нижню білизну

Існують певні рекомендації, завдяки яким можна забезпечити оптимальний догляд за мереживною білизною:

  • прати необхідно тільки із застосуванням делікатних миючих засобів;
  • інтенсивність зносу білизни здатне знизити ручне прання;
  • якщо білизна стирається в машині, бажано використовувати спеціальний бокс;
  • бюстгальтер слід прати після 3-4 надягань, не варто його сильно заношувати;
  • не потрібно в один захід класти речі насичених кольорів, тому що вони можуть злиняти, причому краще відразу розділяти речі на кольорові та білі;
  • не застосовуйте відбілювачі, що містять хлор, оскільки вони стоншують, роз'їдають тканину.

Пам'ятайте про це, щоб продовжити термін служби.

Догляд за жіночими бюстгальтерами

Правильний догляд за бюстгальтерами дасть змогу зберегти їхній первісний зовнішній вигляд на тривалий термін. При цьому можливість розтягування, деформації буде виключена.

Ідеальним рішенням стане ручне прання. Однак життя сучасних жінок активне, динамічне, тому не завжди є час на це. Цьому є надійна альтернатива, для цього знадобиться пральна машина та контейнер для прання бюстгальтерів.

Незалежно від того, чи буде стиратися бюстгальтер з повним завантаженням іншої білизни або окремо, білизну завжди необхідно класти у спеціально передбачений для цього мішок. Це потрібно робити, щоб білизна одина з одою не заплутувалась. Для цього всі вироби необхідно застібати.

Для того щоб почати прання, слід вибрати делікатний режим з миючим засобом, що щадить, і оптимальною температурою. Після завершення прання руками можна надати форму чашкам бюстгальтера, після чого просушити. Для цього потрібно розкласти виріб на чистому рушнику і акуратно вичавити воду, далі підвісити за ремінці і залишити на кілька днів до повного висихання.

У жодному разі не варто застосовувати машинну сушарку, адже це може призвести до пошкодження.

На сайті можна знайти бокси для прання бюстгальтерів, які стануть чудовим рішенням під час прання. Зручність, дбайливе відношення забезпечені. Такий чохол практичний, зручний у використанні дозволяє вирішити всі проблеми, пов'язані з правильним доглядом за виробами.

Якщо виконувати всі рекомендації з приводу того, як правильно прати спідню білизну, доглядати її, то вона прослужить довго, не змінюючи своїх первісних якостей.