Кошик
Список бажаннь

Акаунт

Коригуюча білизна: вибір ідеального варіанту

07/09/2021
Коригуюча білизна: вибір ідеального варіанту

Сьогодні в гонитві за модними стандартами жінки намагаються всіляко поліпшити фігуру. Вони сидять на дієтах, займаються спортом, п'ють таблетки і навіть лягають під ніж хірурга. Але якщо потрібно терміново приховати недоліки фігури перед заходом, найчастіше купують нижню білизну, що коригує фігуру. Найважливішим аспектом при виборі такого елемента для образу є її непомітність під одягом. Це означає, що білизна повинна приховувати недоліки і підкреслювати природні форми жінки. Щоб правильно підібрати модель, слід зрозуміти, який тип фігури у конкретної жінки і які зони буде потрібно коригувати.

Основні правила при виборі білизни для корекції фігури

Вибравши правильну моделюючую білизну, можна скорегувати будь-яку ділянку, приховавши жирові відкладення в зоні живота, стегон, сідниць, ніг і навіть спини. Розроблено моделі різних розмірів, в тому числі і баталій. Завдяки цьому абсолютно будь-яка дівчина може швидко виправити ситуацію. Через те, що така білизна стискає внутрішні органи, при неправильному підборі можна нашкодити організму. Для того щоб уникнути небажаних наслідків, слід дотримуватися кількох основних правил.

  1. Білизна повинна щільно прилягати до тіла і утягувати його, ні в якому разі не варто купувати розмір «на виріст».
  2. Вона не повинно стискати, якщо в ній дискомфортно, слід спробувати більший розмір.
  3. Вона повинна бути безшовною, щоб стати максимально непомітною під верхнім одягом.
  4. При русі жирові складки повинні бути щільно стиснуті, а не висіти.
  5. При виборі віддавати перевагу виробам зі спандекса, лайкри або стрейча.

Беручи до уваги основні правила, можна купити ідеальну білизну. Звичайно ж, в залежності від типу фігури знадобляться різні за типом і зоні коригування вироби.

Коригуюча білизна: види

Є кілька видів білизни для корекції фігури. Кожна з них підходить для утяжки різних проблемних зон.

  • Корсети - допомагають заховати живіт і скорегувати зону спини. Сучасні елементи безпечніше, ніж їх попередники, і використовуються не тільки для корекції, але і в якості модних атрибутів образу.
  • Трусики і шорти - допомагають при необхідності утяжки зони стегон, попи і частково живота.
  • Грація, напівграція або боді - ідеально приховує проблемні зони, такі як: боки, попа, живіт, спина. Можуть повністю приховувати зону грудей або, навпаки, залишати її відкритою.
  • Збільшуючі моделі - допомагають жінкам з недостатньо виразними формами.

утягивающее белье

Щоб підібрати корегуючу білизну за розміром, необхідно точно виміряти параметри тіла і вибрати відповідну модель.

Підбір нижньої білизни за типами фігури жінок

Сьогодні жінки прагнуть до ідеалу і намагаються скорегувати тіло таким чином, щоб на ньому не було вад. У світі сформувалося 5 основних типів фігури:

  • пісочний годинник;
  • груша;
  • яблуко;
  • прямокутна форма;
  • трикутник.

типы фигуры

Залежно від генетики і способу життя у людини може бути змішаний тип. Однак кожна з цих форм має свої проблемні зони. Важливо правильно підібрати нижню білизну за типом фігури.

Пісочний годинник

Дівчата з такою фігурою найбільш пропорційні. Ширина стегон і плечей практично не відрізняється і є чітко виражена талія. Таким дівчатам в рідкісних випадках рекомендується купувати боді або грацію. Крім цього, можна комбінувати з шортами, щоб скорегувати зону стегон. Найбільш ефектно виглядатиме корсет. Однак його такі дівчата купують швидше, як модний атрибут, так як тонка талія дана їм від народження.

белье для фигуры песочные часы

Груша

Дівчата з таким типом фігури мають мініатюрні плечі і досить пишні стегна. У такому випадку при виборі моделі білизни для корекції потрібно коригувати зону стегон. Тут найкращим варіантом буде придбання стягуючих шортів, штанів і трусиків.

утягивающие трусики

Прямокутник

Цей тип характеризується однаковою шириною стегон і плечей. Однак, на відміну від пісочного годинника, у таких жінок практично не виражена талія. У такій ситуації потрібно підкреслювати зону грудей і коригувати талію. Добре підійдуть корсети, бюст'є, грація.

утягивающая грация

Перевернутий трикутник

Дами з даним типом фігури мають широкі плечі. Для цього слід підкреслити талію і візуально зменшити верх. Ідеально підійдуть пояса і корсети, які підкреслять зону талії. Їх можна комбінувати з боді або грацією.

утягивающий бюстгальтер

Яблуко

Це фігура, при якій жінка має пишні красиві груди, але при цьому є животик і погано виражена талія. У такій ситуації потрібна затяжка проблемної зони і виділення талії. Обов'язково використовувати корсет, в комбінації з боді або грацією. Можна купити моделюючі трусики з високою талією.

утягивающие трусики для типа фигуры яблоко

Купуючи білизну для корекції фігури, обов'язково підбирати модель, виходячи з типу фігури і проблемних зон. Керуючись основними правилами, можна швидко підібрати необхідний варіант.