Кошик
Список бажаннь

Акаунт

Унікальність застосування боді в жіночому гардеробі

22/09/2021
Унікальність застосування боді в жіночому гардеробі

Фривольність і сексуальність, ось які асоціації виникають при слові «боді».  Але чи так це насправді?  Мода змінюється, збільшується асортимент кожної одиниці і варіантів використання предметів гардероба все більше.

Боді давно вийшло з визначення жіночої нижньої білизни.  Все частіше воно поєднується з верхнім одягом і додає інтриги і шарму образу модниці.

Самобутність боді

Боді жіноче користується попитом не тільки для підкреслення цікавої фігури, але і для приховування недосконалостей тіла.  Підібрати комбідрес можливо, виходячи з типу фігури і особистих переваг любительки модного одягу.

Зараз можна носити боді в повсякденному житті і для виходу на вечірні заходи.  Використовується костюм і для офісного стилю.  Боді являє собою майку і трусики, зшиті разом, подібно цільному купальнику або корсету.

Є стримані варіанти, схожі на шортики і блузку.  Але чимало модниць віддають перевагу більш відвертим моделям з прозорими тканинами, мереживом і великими вирізами.

Матеріали для щільного костюма використовуються еластичні:

  • атласні;
  • шовкові;
  • трикотажні;
  • з поліаміду.

Вони мають дихаючий ефект, добре розтягуються, вбирають вологу.  Тканина підбирається легка, міцна, зносостійка.  Переваги матеріалів в тому, що вони не бояться прання і не вимагають прасування.

Зустріти костюми нижньої білизни на ґудзиках або липучках можна рідко.  Більше моделей представлено з застібками на кнопках і гачках.

Практичність боді-білизни

В кольорах для боді переважає класика - чорний, білий і червоний.  Білий варіант більше підійде нареченим.  Він асоціюється з лагідністю, чистотою і ноткою еротики.  Образи з боді чорної палітри додадуть побаченню романтизму, і чоловік не зможе відірвати погляд від елегантної жінки.  Червоний колір білизни випромінює пристрасть.

Боді компонується і з зручним повсякденним одягом в стилі кежуал.  Є моделі з довгими рукавами, на бретелях і в формі блузки.  Останній варіант дуже практичний.  Рухаючись протягом дня, края блузки вибиваються з-під спідниці або штанів, і доводиться постійно контролювати зовнішній вигляд одягу.

Використання боді позбавить від занепокоєння за будь-яких рухах.  Ще плюси - немає складок під одягом і не видно білизну при носінні брюк із заниженою талією.

Модні поєднання з мереживним боді

Луки з мереживним боді стають дедалі популярнішими.  При поєднанні зі строгим нарядом образ стане легшим і цікавим.  Підходить боді до різних предметів гардероба.

  1. Літні спідниці і брюки, стильний піджак і вставка з мереживами - відмінне компонування для роботи або навчання.  Романтичним натурам підійде мереживне боді з короткими рукавами або без них і широкі брюки.  Щоб виділитися з сірої маси, можна одягнути шкіряні облягаючі штани, а мережива будуть виглядати, як незвичайний топ.
  2. Комбінування з шортами сміливе і виглядає зухвало, на молодих дівчатах виглядає дивовижно.  Щоб не епатувати оточення, можна зверху надіти сорочку і не застібати.
  3. Мереживний боді і елегантна спідниця-олівець - безпрограшний лук.  Він доречний для корпоративних заходів.  У повсякденному носінні може викликати питання, адже виглядає спокусливо.
  4. Боді під джинси виглядає гармонійно і просто.  У такому вигляді можна з'явитися скрізь, крім ділових зустрічей.  У холодну пору комплект доповнюється курткою.

Ще одне питання хвилює жінок - чи можна носити боді з колготками.  Тут кожна вільна чинити, як хоче.  Колготки можна надягати і під боді, і поверх нього.  Але враховувати треба і інший одяг, щоб при нахилі пояс колгот не був помітний.

Купити боді на Yamamay

Якщо ви вирішили урізноманітнити свій гардероб боді-комплектами, заходите на сайт інтернет-магазину «Ямамай».  Вас чекає великий асортимент товару з детальним описом моделей і розмірної сіткою.

Приємно порадують невисокі ціни на продукцію і можливість доставки в будь-який куточок України.  Не бійтеся привнести в своє життя яскравих фарб.  Можливо, лише одна деталь одягу додасть вам впевненості в собі і стане початком приємних змін.