Кошик
Список бажаннь

Акаунт

Правила правильного підбору комплекту білизни для нареченої

16/09/2021
Правила правильного підбору комплекту білизни для нареченої

Підібрати фасон весільного плаття - це тільки частина приготування нареченої. Відповідне взуття, фата, прикраси, аксесуари - все це повинно гармоніювати з нарядом.

Нижня білизна під весільну сукню - хоч і непомітна деталь для оточуючих, але при цьому не менш важлива для повного образу. Вона повинно бути красивою, ніжною, а наречена повинна відчувати себе зручно, адже весільний день досить важкий і довгий. Розглянемо основні правила підбору білизни для весільного наряду нареченої.

Вибрати весільну білизну нареченої

Комплект білизни для нареченої повинен бути красивий і якісний. Підбирати потрібно правильний розмір, який не буде сковувати рухи, адже перебувати в ньому потрібно буде з ранку і до пізнього вечора.

Загальні поради щодо вибору нижньої білизни для нараченої.

  1. Нижня білизна має відповідати сукні і та її фасону. При покупці важливо приміряти її під вибране плаття. Це допоможе переконатися, що шви не будуть проступати через тканину, а бюстгальтер повністю сховається під вирізом декольте або на спині.
  2. Вибирайте моделі з мінімальною кількістю обробки. Стрази, об'ємні мережива можуть виділятися через тканину, а металеві елементи можуть її пошкодити.
  3. Якщо ви плануєте змінити весільний наряд на більш практичний в процесі святкування, то придбайте два комплекти, під кожен конкретний випадок одягу. Для будуарній фотозйомки рекомендують придбати ще один, окремий комплект білизни (ніжніший, мереживний).
  4. Вибирайте відповідний розмір, щоб відчувати себе комфортно.
  5. Колір залежить від відтінку весільної сукні. Найчастіше вибір падає на білі комплекти білизни, але добре виглядатимуть і кремові, тілесні або світло-рожеві.

Нижня білизна для нареченої - це не тільки ліф і трусики. Вона може включати в себе і корсет, і боді, і маєчки. Деякі варіанти допомагають скоректувати фігуру і підкреслити переваги. Вибрати можна готовий набір або ж підібрати кожен елемент білизни окремо, щоб відчувати себе зручно і комфортно.

Підбираємо білизну під фасон весільної сукні

Вибір нижньої білизни багато в чому залежить від фасону наряду нареченої. Підбирайте не просто красивий, зручний комплект, але і такий, щоб він був абсолютно непомітний, підкреслював фігуру. Розберемо це питання більш детально.

  • Для суконь з асиметричним, прозорим або просто відкритим верхом ідеально підійде бюстьє (ліф без бретелей). Але такий бюстгальтер не відноситься до найзручніших, і це варто враховувати. Дозволити одягнути бюст'є можуть тільки дівчата з невеликими грудьми, так як модель не має достатньої підтримки з-за відсутності бретелей. Ліф повинен бути виконаний з якісної, досить щільної тканини і ідеально підходити за розміром. Тільки в цьому випадку він не буде сповзати.

  • Ідеальним рішенням для наряду з відритою спинкою або приймою буде бюстгальтер з «розумними» бретелями. Ця модель дозволяє застебнути їх різними способами.
  • Для сукні з відкритим верхом і неглибоким декольте підійде бюстгальтер балконет. Ця модель оголює верхню частину грудей, візуально піднімає їх.

  • Для весільного наряду з трикутним декольте рекомендується брати ліф з чашкою «пуш-ап». Вона добре піднімає і формує пишну форму грудей.

  • Для сукні з дуже відкритою спиною використовують силіконовий бюстгальтер. Виглядає він, як чашечки, які кріпляться на груди. У ньому може бути невидима застібка спереду для створення ефекту «пуш-ап».

Деякі весільні сукні мають декольте з жорстким корсетом. У цьому вбранні наречена може обійтися взагалі без ліфа, так як часто в районі грудей вже вшиті або вшиваються чашечки потрібного розміру.

Нижню частину білизни також слід підібрати правильно. Якщо наряд досить пишний внизу і не обтягує сідниці, то можна вибрати сліпи, бріфи або бразільяно. Вони відрізняються зручністю, а святковість такому елементу нижньої білизни додасть мереживо.

Стрінги доречно використовувати у випадках, коли наряд дуже облягає в стегнах, наприклад, сукні «рибка» або «футляр». Але якщо у вас буде такий фасон весільного вбрання, то стринги слід брати не з мережива, щоб вони не виділялися з-під тканини.

Вибираючи трусики, враховуйте, що модель повинна бути зручною. Для романтичної частини варто купити більш сексуальні і відкриті варіанти трусиків.

Для напівпрозорого вбрання з легкої тканини підберіть безшовну білизну. Сьогодні у продажу можна знайти досить багато моделей. Вона добре сідає по фігурі, не випирає, не здавлює. Якщо хочете, щоб її фактично не було видно з-під тканини, то вибирайте моделі тілесних відтінків.

Чарівний образ нареченої у весільній колекції білизни

Інтернет-магазин нижньої білизни Yamamay пропонує широкий асортимент італійської красивої білизни на весілля. З нею образ нареченої буде ніжним і бажаним.

Ми допоможемо вам вибрати комплект під весільну сукню, для першої романтичної ночі подружжя або будуарної фотосесії нареченої. Різні види ліфів, трусиків, корсети, боді, підв'язки, панчохи і найніжніші халати від відомих італійських дизайнерів - все це в каталогах нашого сайту.

Швидке оформлення замовлення, висока якість товару, можливість безкоштовної доставки в будь-яку точку України і, звичайно ж, приємні ціни. Дозволь собі бути чарівною в найголовніший день свого життя!